Hundgården ska äntligen byggas

Tanken är att de från AP Smart Byggs byggföretag i Knivsta ska komma hit i början av januari för att bygga en hundgård till Felix. Ja, jag vet vi har pratat om det länge och jag har skrivit att vi ska göra det i flera månader nu men den här gången har vi faktiskt bokat in det. Så nu är det fast att vi ska se till att få hjälp av dem och göra hundgården. För att Felix ska kunna vara ute i den om dagarna när vi jobbar. Det blir roligare för honom och vi slipper dessutom åka hem på luncherna för att gå ut och gå med honom. Så bättre för båda parter helt enkelt.

AP Smart Bygg i Knivsta är det byggföretag vi haft i tankarna hela tiden och den som vi har planerat att anlita. För att vi har sett referensbilder där de just har byggt upp olika hundgårdar vilket gör att det känns extra tryggt med att ta hjälp av dem med just det, för att det nog kommer att bli lika bra med vår hundgård som det har blivit med de andra.

Ja, men det är i alla fall lite lagom att de kommer hit i januari för att vi har alldeles för mycket att göra nu vid jul och mellandagarna för att vi ska vilja få hit dem. Nej, det blir bara stressigt. Sen vet jag inte ens om byggföretaget har öppet och jobbar i mellandagarna, tänker ju att de egentligen inte borde ha det. För att det inte kan vara så många som anlitar dem just då, men det kanske det är. Jag vet faktiskt inte.