Inskrivning på hunddagis

Att vara hundägare har väldigt många fördelar och är väldigt mysigt men samtidigt är det inte alls så roligt när man måste åka iväg till jobbet om mornarna och lämna älsklingen ensam hemma hela dagen. Då känns det inte alls så roligt. Så sätter de sig och ser på en med de där bedjande ögonen och så får man så fruktansvärt dåligt samvete för att man måste lämna dem.

Därför har vi nu skrivit in dem på Arcos Hundcenter, ett hunddagis här i Lund, där de får vara om dagarna. Så vi lämnar de där på morgonen och hämtar dem om kvällarna efter jobbet. Det är samma sak som dagis för småbarn, och det funkar väldigt bra. I början var våra hundar tydligen ganska oroliga och hade svårt att slappna av där, vilket tydligen är ganska vanligt, men sen så vande de sig och nu älskar de att komma dit. De har lekkompisar bland de andra hundarna vilket gör att allting blir väldigt mycket roligare för dem. Och jämför man det med att de ska vara hemma utan att göra så värst mycket alls utom att ligga och sova och vänta på att vi ska komma hem är hunddagis väldigt mycket bättre.

Vi sökte runt lite bland olika hunddagis runt omkring i Lund och var faktiskt till och med och besökte några innan vi tillslut bestämde oss för Arcos Hundcenter. Anledningen var helt enkelt att vi ville vara helt säkra på att vi valde det bästa möjliga hunddagiset för våra älskade hundar.