Tur att det finns hemstädning när man har hund på besök

Jag älskar verkligen hundar, jag är den som stannar, klappar och frågar vad din hund heter när ni är ute på promenad. Jag är den som vill ha men som förmodligen inte kommer skaffa hund. Och det beror på att det skulle bli svårt för mitt yrke att hinna med och att det för tillfälligt inte skulle fungera i min lägenhet. Men jag hoppas ändå att det kommer en dag, när pensionen närmar sig. Man bor i ett hus med inhägnad trädgård och har all tid i världen och man har rest jorden runt och har inge behov kvar att uträtta – då ska jag skaffa en hund. En lagom stor hund. Jag tänker mig något i liknande storlek som en Golden retriever kanske. Min mamma har en ljusbrun Golden. Han var och hälsade på mig i helgen och jag tycker det är så mysigt. Vi tog långa promenader, var ute och sprang, lekte och hade det riktigt kul båda två. Och självklart lät jag honom ligga jämte mig i soffan. Mamma hämtade honom igår igen, och det var lite tråkigt såklart men det var också då man fick upp ögonen för allt hår som han hade lämnat. På golvet, i kuddarna, i sängen, på mina kläder, i soffan. Överallt. Jag började plocka bort lite men insåg att det inte är någon idé. Jag har unnat mig själv hemstädning varannan vecka. De kommer och städer hemma idag och då vet jag att de kommer att gå igenom precis allt och lämna det riktigt fräscht och rent, förhoppningsvis helt utan spår av hundhår. Företaget som utför min hemstädning heter Aquarele och de erbjuder hemstädning i Vasastaden, Lidingö och Solna bland annat. Utöver deras hemstädning så erbjuder de också kontorsstädning i Solna och andra delar av Stockholm. De är riktigt duktiga och snabba, jag rekomednderar dem starkt om du söker en firma för din hemstädning eller företagets kontorsstädning.