Naglar i gel och hundägande

Att ha djur och samtidigt ha långa naglar det är faktiskt inte det lättaste. Samtidigt vill jag varken ge upp det ena eller det andra. Hundarna är det klart att jag har kvar, jag menar det är ju familjemedlemmar, de är som våra barn. Samma sak är det med naglarna, inte att de är som barn men att de är viktiga för mig för att jag ska känna mig som mig själv.

Jag har gjort nagelförlängningarLibra Nails sen jag kommer ihåg. Började göra det redan när jag gick i högstadiet när mina föräldrar gav mig en sådan behandling i födelsedagspresent. Och jag blev så glad, bästa överraskningen och jag blev så kär i det, helt nerkärad. Sedan dess har jag fortsatt att göra nagelförlängning och så fort det växer ut så gör jag nya. Mina egna naglar är väldigt sköra och tunna och går av väldigt lätt så det går inte att ha dem utan gelen på, det blir inte alls bra.

Libra Nailss salong på Östermalm är den jag försöker skicka över alla mina vänner till också för att göra sina nagelförlängningar, så nöjd är jag. Men jag gör det emellertid inte med de som har husdjur, just för att jag själv har insett att ha hundar som man ska klia och klappa när man har långa naglar och som plötsligt rycker till gör att man måste vara på sin vakt för att inte råka rycka av eller bryta av en nagel.